Проданоски: Треба да го почитуваме ликот и делото на Ченто!

Сподели на:

Претседателот на совет на Општина Прилеп Дејан Проданоски со реплика до советниците од СДСМ:

Треба да го почитуваме ликот и делото на Ченто и сите херои кои го дале својот живот за Македонија. Но не секогаш сите го почитуваат, на некои лидерот им беше дојден, на најголемиот државен празник, па не одделија време да се поклонат и оддадат почит пред хероите!

Сподели на:

Слични Објави