|

Полиција има, ама како да ја нема !?!?!?

Сподели на:

Полиција има, ама како да ја нема!?!?!?

Проданоски беше брутален и директен на говорницата во Општинската сала

Советот со право не ја усвои   Одлуката за Извештајот-Информацијата за безбедносната состојба на подрачјето на полициската станица од Општа надлежност-Прилеп, во текот на второто полугодие од 2021 година!

Во прилог е обраќањето на Претседателот на совет на Општина Прилеп, Дејан Проданоски

Сподели на:

Слични Објави