Продолжува проектот за рехабилитација на улиците во Прилеп

Сподели на:

Активно работиме на подобрување на инфраструктурните услови во секоја населба во нашиот град. Продолжуваме со проектот за рехабилитација на улици во нашата општина. Одговорно и посветено за Прилеп! Изјави денес Градоначалникот Јовчески на социјалните мрежи. Проектот за рехабилитација на улиците во Општина Прилеп е започнат пред неколку месеци и има за цел да се рехабилитираат и асфалтираат 60 улици во Прилеп.

Сподели на:

Слични Објави