Пронајдена Македонката која беше исчезната, соопшти Тошковски

Сподели на:

Во врска со настанот кој ја вознемири јавноста, а се однесува на исчезнувањето на лицето Е. Ч. (20) од Република Албанија ја информирам јавноста дека од страна на СВР Скопје во 18:05 часот лицето е пронајдено во близина на хотел Белви во добра здравствена состојба. Од страна на полициски службеници од СВР Скопје ќе се изврши разговор со лицето во врска со причините за исчезнувањето, соопшти техничкиот министер за внатрешни работи Панче Тошковски.

Сподели на:

Слични Објави