Протест на тетовчани за пожарот во модуларната болница

Сподели на:

Емисијата на ИРЛ за пожарот во тетовската модуларна болница каде живи изгореа 14 лица ја разбранува повторно темата за одговорноста за пожарот. Како што беше прикажано во видеото поради незаконска тендерска постапка и не квалитетни материјали кои биле користени во изградбата на болниците довело до пожар кој ја пеплоса болницата за 3 минути. Многу од медиумите не ја актуелизираа темата, но тетовчани се организираа и револтот ќе го изнесат пред Основен Суд Тетово.

Среда 16.08.2023 пред Основен Суд Тетово протест за модуларната болница.

Сподели на:

Слични Објави