Протест во Прилеп за слобода на уставобранителите

Сподели на:

Денес по повод 27 Април се одржа протест пред затворот во Прилеп каде се побара слобода за неправедно осудените од настаните на 27 Април 2017 година. На протестот беше изјавено дека правда мора да има и ќе има и дека осудените не се терористи.

Сподели на:

Слични Објави