Работен викенд во општина Прилеп!

Сподели на:

Работен викенд во општина Прилеп!Подготвуваме за асфалтирање нови улици и продолжуваме да работиме исклучиво во интерес на сите наши сограѓани! Изјави градоначалникот Јовчески.

Сподели на:

Слични Објави