Рехабилитација на неколку улици во Прилеп

Сподели на:

И денес Општина Прилеп продолжи со рехабилитација на улиците Кирил и Методиј, Митко Цветаноски со должина од 2 км и Пиринска со должина од 1.1км

Сподели на:

Слични Објави