Се уредува паркот кај судот

Сподели на:

Прилеп повторно ќе биде општина со чисти улици и средени паркови.

Со оглед на големата посетеност на паркот кај Судот и барањето од граѓаните да се обнови куќарката, денеска беше поставена нова, на местото на дотраеното и пресечено дрво на кое што беше поставена старата куќарка. Имаме план летово овој парк да добие нови содржини за забава на најмладите и релаксација на сите наши сограѓани. Изјави Градоначалникот Борче Јовчески.

Сподели на:

Слични Објави