Се уредува паркот во населба Тапани

Сподели на:

Од страна на ЈКП Комуналец Прилеп започна комплетното обновување на паркот во Урбаната заедница Тапани.Ќе се поставува нов парапет со оградување, преуредување на зелените површини кои се целосно уништени, а по барање на месното население на еден дел од паркот ќе се изгради и мало спортско теренче. Паркот е со површина од 1300м3.

Сподели на:

Слични Објави