Се уредува просторот околу црквата во населбата Варош

Сподели на:

Се уредува просторот околу црквата Св. Димитрија во населбата Варош во Прилеп. Тротоарот околу црквата е уреден со бекатон плочки и направен е потпорен ѕид.

Сподели на:

Слични Објави