Се врши и санација на најфреквентните сообрајќајници и улици во Прилеп

Сподели на:

Паралелно со проектот за рехабилитација и асфалтирање на улици, тековно се врши и санација на најфреквентните сообрајќајници и улици во градот.

Сподели на:

Слични Објави