Слобода за УСТАВОБРАНИТЕЛИТЕ!

Сподели на:

Уставобранителите со слика и порака после големата победа на ВМРО-ДПМНЕ!

Седум години го чекавме овој момент. Фала ви Македонијо.

Сподели на:

Слични Објави