Службеното возило на Општа болница Прилеп на Коледе

Сподели на:

Службеното возило на Општа болница Прилеп на “работно место” во петок навечер, ден 05.01.2024 КОЛЕДЕ. И дали министерот Меџити ќе побара одговорност од челниците во прилепската болница?

„Овие криминалци уживаат додека пациентите умираат“: Службеното возило на Општа болница Прилеп на “работно место”

Службеното возило на Општа болница Прилеп на “работно место” во петок навечер, ден КОЛЕДЕ. Домаќински и одговорно, реагираат од Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ. „Директорке Кети Смилеска вие сте со возилово на “терен” интервентно или “главниот” – финансискиот директор Влатко-Домазетот И 10 анкетни не помагаат овие неодговорни арамии додека се на власт. Овие криминалци уживаат додека пациентите умираат чекајќи да примат лек или додека да дојде возило на Итна помош. Доаѓа крајот Одговорност ќе има“ – порачуваат од Комисијата.

Сподели на:

Слични Објави