Снег на Балканот во Април

Сподели на:

Денес дел од балканските градови се пробудија со снежна обвивка, односно пролетен снег ги побели Белград, Приштина и Сараево. Во Македонија снег беше забележан само на високите планински врвови, а во пониските делови само по ниски температури.

Сподели на:

Слични Објави