Со полагање на свежо цвеќе одбележан Илинден во Прилеп

Сподели на:

Денес е 2ри Август – Илинден празник кој за Македонија е ден на Републиката па со таа цел претставници на Општина Прилеп, Градоначалникот, Претседателот на совет на Општина Прилеп и советници полагаа свежо цвеќе на спомениците на паднатите великани.

Сподели на:

Слични Објави