Собраќајка меѓу повеќе возила кај терминалот

Сподели на:

Денес околу 15 часот, сообраќајка меѓу две возила Hundai и VW Passat на ул. Трајко Николоски во близина на терминалот, во несреќата едното од возилата ги удрило и другите паркирани автомобили. МВР е на местото на настанот. За повеќе детали во следната објава.

Сподели на:

Слични Објави