СОУ Гимназија „Мирче Ацев“-Прилеп има нов директор

Сподели на:

СОУ Гимназија „Мирче Ацев“-Прилеп има нов директор.

Рубин Матески е новиот директор на прилепската Гимназија „Мирче Ацев“.

Матески е со долгогодишно работно искуство во Гимназијата како професор по предметот Филозофија.

Рубин Матески доаѓа на местото на досегашниот директор Димче Настоски

Сподели на:

Слични Објави