Страшно видео, Хамас киднапира семејство и убива едно дете! (18+)

Сподели на:

Цело време се слуша гласот на киднаперите.

Вознемирувачко видео: Хамас киднапираше израелско семејство и уби едно дете, пред очите на братот и сестрата.Новинарката Индија Нафтали на својот профил на платформата Х објави страшна снимка, за која тврди дека прикажува израелско семејство земено како заложник од членовите на Хамас.“Едно израелско семејство беше бездушно измачувано и исплашено од терористите на Хамас кои ги зедоа како заложници. Една ќерка беше безмилосно егзекутирана, оставајќи ги нејзините браќа и сестри . Ова е повеќе од болен чин на суровост. Светот мора да го знае и да го спречи ова!”, објави таа под потресното видео.

https://x.com/indianaftali/status/1710886747943387580?s=20

Сподели на:

Слични Објави