Тешка сообрајќајна несреќа на патот Прилеп-Битола, има и повредени

Сподели на:

Вечерва околу 22 часот на патниот правец Прилеп – Битола близу ТИРЗ Прилеп се случила сообрајкајна несреќа во која учествувале повеќе возила, има и повредени, осум од нив биле пренесени во клиничка болница Битола.

Сподели на:

Слични Објави