|

Тешка сообраќајна несреќа вечерва

Сподели на:

На патниот правец Скопје-Велес кај клучката хиподром се случила тешка сообраќајна несреќа во која што згаснал млад човечки живот.

„Од 20:00 часот сообраќајот на Автопатот Скопје – Велес кај клучка Хиподром е во прекин поради случена сообраќајна незгода со жртва. Истиот се пренасочува према Куманово“, изјавија од АМСМ.

Сподели на:

Слични Објави