Трибина “130 години македонска револуционерна организација”

Сподели на:

Вечерва се одржа трибина по повод денешниот празник 23ти Октомври “130 години македонска револуционерна организација” во општинската сала. Историските детали околу Македонската револуционерна борба ги презентираше Горјан Василевски, а зедоја збор и градоначалникот Јовчески и претседателот на совет Проданоски.

Сподели на:

Слични Објави