|

ТВ АЛФА во домот на Јане Ченто (видео)

Сподели на:

Тимот на ТВ АЛФА го посети домот на Јане Ченто во Прилеп, каде разговараја со таткото на Јане Ченто кој изјави: На Јане му беше дадена понуда да сведочи лажно и да мести невини луѓе за да ја купи својата слобода, тој го одби тоа и јас сум горд на него за тоа.
Во прилог ви ја прикажуваме објавата со видеото на страната Слобода за Јане Ченто:

Сподели на:

Слични Објави