Убиецот на Вања уапсен во Хрватска

Сподели на:

Доцна вечерва соопштението на ЈОРМ и МВР за ја вознемири македонската јавност. Киднапирањето на Панче и Вања кои за жал беа пронајдени мртви. Во јавноста брзо се рашири информацијата за убијците односно се спомнуваше името на Љупчо Палевски кој моментално не бил достапен за МВР. Но порталите во соседните држави објавија дека убиецот е приведен во Хрватска.

Сподели на:

Слични Објави