УМС Прилеп го поздрави Бугарскиот премиер Петков со транспарент

Сподели на:

УМС на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп со транспарент го поздрави Бугарскиот премиер Петков, денес Петков е во посета на Битола, на пат за Битола пред Прилеп беше пречекан со транспарентот на кој е ликот на Гоце Делчев и пораката дека Гоце Делчев е Македонец.

Сподели на:

Слични Објави