Васко Ковачески си даде оставка, на негово местп Васко Стефанов

Сподели на:

Васко Стефанов ќе биде нов директор на АД ЕСМ по повлекувањето на Васко Ковачевски. Инаку, Стефанов стана директор на „Македонска Пошта“ по разрешување на Јани Макрадули, а бил директор и на Водостопанство.

Сподели на:

Слични Објави