|

Вечерва на полноќ, нови цени на горивата

Сподели на:

Поради денешниот пораст на цената на нафтата на светската берза од 110 долари по барел, регулаторната комисија за енергетика се изјасни дека од полноќ ќе има нови цени на горивата, но не кажаа дали цената ќе се намалува или ќе достигни повторно 95 денари по литар. На нас останува да се надеваме на намалување на цената на горивата.

Сподели на:

Слични Објави