|

Владата вети намалување на цената, но вечерва нафтата повторно поскапува за 8,5 денари

Сподели на:

Владата денес објави дека вечерва ќе има намалување на цените на горивото поради намалување на акцизата , но се случува спротивното и од полноќ нафтата и нафтените деривати поскапуваат повторно со енормни цени односно дизелот ќе поскапи за 8,5 денари , а бензинот за 3,5 денари.

Дизелот ќе чини 94 денари по литар

Бензинот ќе чини 95 денари по литар

ЛПГ 49,5 денари

Сподели на:

Слични Објави