ВМРО-ДПМНЕ го отвара регионалниот штаб во Прилеп

Сподели на:

Денес во 17:30 часот ВМРО-ДПМНЕ го отвара новиот регионален изборен штаб во Прилеп па со таа цел од ОК на ВМРО-ДПМНЕ упатија јавна покана до граѓаните.

Почитувани, ве покануваме среда со почеток во 17:30 часот на отворање на Регионалниот изборен штаб лоциран во близина на поранешна Градска (сегашно Apex) на Булевар. На овој настан ќе присуствува и потпретседателот и носителот на четвртата изборна единица, Александар Николоски.

Сподели на:

Слични Објави