ВМРО ДПМНЕ не е на еден или двајца, ВМРО ДПМНЕ му припаѓа на народот – Христијан Мицкоски

Сподели на:

Денес во Струмица се одржува втората по ред годишна конференција на ветераните на ВМРО-ДПМНЕ, каде присуствуваа ветерани од цела држава, но и други истакнати членови. За МРТ кратка изјава даде и Арнаудов. Ламбе Арнаудов од Унијата на ветерани на ВМРО-ДПМНЕ изрази апсолутна сплотеност во партиските структури и поддршка на политиките на ВМРО-ДПМНЕ предводена од претседателот, Христијан Мицкоски во борбата за зачувување на националните обележја на македонскиот идентитет.

Претседателот Христијан Мицкоски се обрати пред присутните каде истакна :

,,ВМРО ДПМНЕ не е на еден или двајца, ВМРО ДПМНЕ му припаѓа на народот”

,,Од тебе зависи твојата иднина, и иднината на твоите најблиски”

Следи историски најголемата победа на ВМРО ДПМНЕ и на Македонија!

Сподели на:

Слични Објави