Во Прилеп се асфалтира и во Декември

Сподели на:

За прв пат после 40-на години неколку улици и краци во населбата Гоце Делчев ќе добијат нов асфалт. Од Општина Прилеп изјавија: Си стоиме на зборот и секојдневно го реализираме ветеното, значително ја подобруваме патната мрежа во нашата општина. Посветени за нашиот Прилеп!

Сподели на:

Слични Објави