Во тек е акцијата за чистење на општинската зграда во Прилеп

Сподели на:

По најавената акција за чистење на општинската зграда во Прилеп од страна на Градоначалникот, во моментов акцијата се реализира од страна на Градоначалникот Борче Јовчески, Претседателот на совет Дејан Проданоски, Раководители на училиштата во Прилеп, Раководители на Јавните Претпријатија, различни здруженија на граѓани, вработени во Општина Прилеп и другите институции. Меѓу присутните кои земаа активност во чистењето беше и адвокатот Жаре Стеваноски кој важеше за еден од активистите на Шарената револуција во 2015 и 2016 година.

Сподели на:

Слични Објави