|

Во време на “режимот,, на ВМРО-ДПМНЕ цените беа многу пониски (фото)

Сподели на:

Цените на некои продукти двојно се поскапени за само неколку години, пример во 2016 година масло за готвење се продавало со цена од 58 денари а денес со цена од 105 денари. Погледнете ги фотографиите и одлучете сами дали до 2016 година сме имале режим или живот…

Сподели на:

Слични Објави