Воспитувач во установа пријавил напад од дете

Сподели на:

Воспитувач во јавна установа за згрижување деца, вчера пријавил дека околу 18:30 часот во установата на подрачје на Карпош, бил нападнат од еден малолетен штитеник, соопшти Министерството за внатрешни работи. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Сподели на:

Слични Објави