|

За Претседателот на ФФМ не постои северна само МАКЕДОНИЈА!

Сподели на:

Претседателот на ФФМ Муамед Сејдини после големата победа со Италија со објава на социјалните мрежи ги пофали Македонските фудбалери, моќната порака е напишана прво на Македонски па на Албански јазик но интересно е дека е изоставена придавката северна пред МАКЕДОНИЈА…

Погледнете ја неговата објава на социјалните мрежи…

Сподели на:

Слични Објави