Запленет цел конвој со огревно дрво во Прилеп

Сподели на:

Вечерва околу 20 часот на патот од Прилепското езеро до касарната се запрени неколку запрежни коли кои пренесувале огревно дрво, истите се пренесени во Прилепската полициска станица каде највероватно учесниците во сечата ќе бидат сослушани од службеници во МВР. Проблемот со дивата сеча на дрвјата во етерот на Прилепското езеро е многу време наназад.

Сподели на:

Слични Објави