Земјоделците на протест ги испорачаа барањата до владата (ВИДЕО)

Сподели на:

Денес земјоделците излегоа на мирен протест во Прилеп, со блокирање на патниот правец Прилеп-Градско од 11ч. до 13ч. На овој протест јасно и гласно ги кажаа своите барања и повторно ја повикаа владата да им помогне за да ја надминат лошата состојба во која се наоѓаат, соочени со поскапена нафта, репроматеријали кои негативно влијаат и допрва ќе влијаат на производствениот процес. Во продолжение погледнете ги видеата од протестот….

Сподели на:

Слични Објави