|

Ацо Пејовиќ, концерт за паметење (фото+видео)

Сподели на:

Вчерашниот концерт на Ацо Пејовиќ во салата Борис Трајковски во Скопје е концерт за паметење, 4 часовно уживање во хитовите на балканската ѕвезда. Ние ќе пробаме да ви доловиме дел од концертот, а следениот настап на Ацо Пејовиќ не го пропуштајте!

Сподели на:

Слични Објави