|

Цел Прилеп на могила – многу забава и дружба (ФОТО)

Сподели на:

Денешникот настан од забавен карактер организиран од Општина Прилеп ги привлече прилепчани од 7 до 77 години да дојдат и да се забавуваат на могила. Музика за сите љубители, забава, уметност, пинг понг, фудбал и хуманитарна акција за Стефан. Пијалаците не се наплаќаат, едноставно донирај за Стефан! Настанот започна во 11 часот а ќе трае до 17 часот.

Сподели на:

Слични Објави