| |

Цел Прилеп на плоштад, прилепчани си ја сакаат Македонската песна!

Сподели на:

Вечерва блесна плоштадот во Прилеп, караванот Македонијо во срце те носиме, проект на Скендеровски пристигна и во Прилеп. Плоштадот преполн со народ, се пееше стара Македонска песна, се вееше Македонско знаме, прилепчани покажаа дека им недостасува ваква музика. Прилепчани покажаа дека ја сакаат Македонската песна, го сакаат традиципналното и се покажаа како големи патриоти.

Сподели на:

Слични Објави