| |

Дочек на новата 2023 година во Прилеп

Сподели на:

Денес, градоначалникот Борче Јовчески објави покана за заеднички дочек на новата 2023 година на плоштадот во Прилеп, каде ќе има целодневна забава на 31.12

Дневна програма за најмалите и вечерна програма за сите вкусови со DJ Dejan Pete, BALKANIKA и The HOUNDS.

Сподели на:

Слични Објави