| |

Екстремните спортисти од Прилеп со освоени места на меѓународната трка Суторман

Сподели на:

Екипата од SkyRyders од Прилеп изминатиот викенд беше на натпревар во Бар, Црна Гора на трката ,,Суторман’’. На оваа трка екстремните спортисти од Прилеп освоија едно второ и две четврти места. Алек Стојкоски се закити со второто место, а додека Александар Спиркоски и Бобан Митрески завршија на 4то место. Исто така екипата од SkyRyders би сакала да се заблагодари на спонзорите за овој настан: Пекара Алекс, Кошница, Фитнес Клуб Шампион, ДаркинТатоо. Вреди да се напомене дека оваа екипа работи напорно и се надеваме дека во скоро време ваков тип на меѓународно натпреварување ќе се оддржи и во Прилеп.

Сподели на:

Слични Објави