| |

Кафе Дома слави 6ти Роденден со Extra Band

Сподели на:

Оваа година кафе барот Кафе Дома ќе слави 6 години постоење, како и секоја година така и оваа со роденденска забава на која сите редовни посетители на кафе барот се поканети ќе се прослави на 15.03 во Петок. Не очекува одлична забава со Extra Band!

Дами и Господа! КАФЕ ДОМА полни 6 години! Како и секоја година и оваа ќе славиме Роденден на 15.03.2024 во Петок како што доликува со многу забава, со музика, а кога сме кај музиката оваа година ќе бидат задолжени EXTRA BAND. Бидете дел од роденденската забава, не дозволувајте да ви раскажуваат! П.С за резервации на маси во порака на страната на КАФЕ ДОМА!

Сподели на:

Слични Објави