| |

Македонската фаланга во Порто го расплака Роналдо…. (фото)

Сподели на:

Навивачите пристигнаа во Порто пред натпреварот Македонија-Португалија на стадионот Драгао во Порто, атмосферата е победничка, македонски песни ечат на плоштадот во Порто, една од најинтересните слики е Роналдо како плачи…..

Сподели на:

Слични Објави