| | |

Фотографии кои не уверуваат дека некои работи не се менуваат (ФОТО)

Сподели на:

Каде и да патуваме, колку и да се менуваме, колку и да откриваме нови нешта, но сепак некои работи не се менуваат и по многу години поминати сепак се слични и приближно идентични. Светот, колку и да велиме се менува, луѓето сепак имаат доказ низ фотографии дека некогаш како времето да замрзнало…. ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ФОТОГРАФИИТЕ и уверете се!

Фотографијата од свадбата ја повториле по 25 години
Фотографија со неговиот татко во 1983г. и со неговиот син во 2018г.
Семејна фотографија по 10 години
Татко и син после 30 години
Фотографии на сестри после 35 години
Девојката се сликала со човекот по 13 години на истото место
На првата фотографија со татко му на втората со син му по 35 години
Татко и син низ годините, за сличностите не ви треба ДНК
татко и син после 16 години, ја сликале истата фотографија
ДНК не е потребна, татко и ќерќа
после една година, миленичето ги обожава градите од сопственикот
татко и син, лансирање на ракети на НАСА во 1981г и во 2011г
днк не е потребна
мајката кога имала 1 година и ќерката кога имала 1 година, кучето е различно….
фотографија после 10 години во истиот локал и со истата келнерка во позадина
пред 25 години другари денес фамилија
татко и син, косата е доказ
Браќа фотографирани за денот на вештерките после 25 години
некои навики не се забораваат, иако облеката се смалила
на првата слика со нејзината мајка, на втората со нејзината ќерка после 27 години
1989г со неговите синовим, 2020 со неговите внуци, количката е иста….
миленици после 3 години, каучот е ист….
ќерката се сликала исто како мајка и после 25 години
мајка и ќерка после 20 години
татко и син, днк не е потребна
дедото се сликал во 1950г внукот се сликал во 2020г
Сподели на:

Слични Објави