|

Како би изгледале фудбалерите како тренери по 20 години

Сподели на:

Sportskeeda направија симулација на ликовите на неколку врвни и сега актуелни фудбалери доколку за 10-20 години тие би станале тренери на тимовите како што се Реал Мадрид, Барселона, Сити, Тотенхем и други. Погледнете ги фотографиите:

Сподели на:

Слични Објави