|

На свадба, тортата се сечи со песната Уметница мора бити здрава…..(видео)

Сподели на:

Оваа година на евровизија Србија ќе ја претставува Ана Констракта со песната Уметница мора бити здрава, но песната стана хит и на ромските свадби каде се сечи торта на оваа песна, на видеото се гледа како Слободан Батјаревиќ-Цобе ја пее песната додека младоженците ја сечат тортата, погледнете го видеото….

Сподели на:

Слични Објави