(ВИЦ) Анкета

Сподели на:

Анкетар го прашува Цветко:
– Какво е вашето мислење за секс на работно место?
– Никакво. Прво јас сум оженет човек, а како второ изборот е никаков…
– Извини, а каде работиш?
– Работам од дома…

Сподели на:

Слични Објави