(ВИЦ) Колку си тежок?

Сподели на:

Трпе оди на доктор и докторот го прашува:
– Колку килограми си бил најтежок до сеа?
– 100 кила докторе..
– А најмалку?
– 3 кила и 800 грама, ама тоа беше многууу одамна…

Сподели на:

Слични Објави