|

Новогодишен базар во Прилеп, забавно за сите генерации!

Сподели на:

Беспрекорно прво издание на Новогодишниот базар во Прилеп! Пријатна атмосфера, огромен број посетители, добра музика, вкусна храна, греано вино и празнични моменти исполнети со смеа и забава.

Градоначалникот Јовчески и претседателот на совет на Општина Прилеп Дејан Проданоски поделија новогодишни пакетчиња на децата кои се забавуваа со нивните омилени ликови од цртаните филмови.

Денес заедно со општествено одговорната компанија КАМ и со Дедо Мраз, подаривме голем број на новогодишни пакетчиња за најмалите!Ја завршуваме оваа 2023 година со една позитивна енергија и со добра мисла дека во новата 2024 година заедно ќе продолжиме со уште поголема динамика, нова енергија и одговорно работење! Дочекајте ја новата година со вашите најблиски и останете во добро здравје!

Сподели на:

Слични Објави